Időkorlát Lejárt!

A vásárlási időkorlát lejárt a következő vásárlásánál:

Hamarosan lejár az időkorlát

jegyek vásárlási időkorlátja 01:00 percen belül lejár.
Ezután a foglat helyeket más megvásárolhatja Ön elől.

BROADWAY.HU

Ez az esemény már megrendezésre került, így jegyet már nem tudsz vásárolni rá. Ha részt vettél az eseményen, írj róla értékelést, vagy olvasd el, mások mit mondanak róla!

Magna Cum Laude koncert-Csak ülünk és zenélünk


Klauzál Gábor Művelődési Központ

2017. december 3. 18:00

MAGNA CUM LAUDE – 2017 december 3., 18:00 Budapest – Klauzál Gábor Művelődési Központ

Hazánk egyik legnépszerűbb pop-rock zenekarát, a Magna Cum Laude-t a Klauzál Ház színpadán egy másik oldaláról ismerhetjük meg. „Csak ülünk és zenélünk” koncerten a zenekar dalainak akusztikus megszólalását élhetjük át. A koncert exkluzivitása, hogy a zenekar évente csak pár hasonló fellépést vállal.
 
Magna Cum Laude zenekart Mező Misi, Szabó Tibi, Kara Misa alkotta, máig eredeti formáció gyulai próbaterméből, hogy a nagyszínpadok kiemelt attrakciója legyen. Lesták Marci billentyűssel és Török Máté dobossal kiegészülve a zenekar ma egyben a mély tartalmú, elgondolkodtató dalok előadója és a ház oldalát is valóban kirúgó fiatalos, lendületes közönség-kedvenc buli-banda.

Átkozott nők, Színezd újra, Túl későn, Visszhang, Főnököm, Pálinka dal, Vidéki sanzon, vagy a Köszönet, hogy csak néhányat említsünk a zenekar megannyi sikerdala közül.

Éljük át közösen a Magna hatást!

Elővételben 2017. szeptember 27-ig 3500 Ft, 2017. szeptember 28-tól 4200 Ft, a helyszínen: 5500 Ft.

Jegyfoglalás: jegy@klauzalhaz.hu, 06-1-226-0559